Triple B Hunt

Opgericht in 1990

.

De Triple B Hunt

Er bestaan enkele Slipjachtverenigingen in België en Nederland. De Triple B Hunt is in 1990 opgericht en de enige jachtvereniging die beschikt over een zogenaamde Private Pack; de meute is eigendom van de Master.

De Triple B Hunt heeft leden uit België en Nederland en jaagt in de maanden oktober t/m maart in de mooiste gebieden van Zuid-Oost Nederland en bebosde en heuvelachtige terreinen in België.

Verschillende slipjachten worden al vanaf de oprichting van de Triple B Hunt georganiseerd en zijn inmiddels traditie geworden. Het mooie plaatje van een meute onder controle van de hunt staff en de volgers te paard zijn voor veel organisatoren ieder jaar weer reden de Triple B Hunt uit te nodigen voor de lokale slipjacht.

Daarnaast worden er elk seizoen ook nieuwe slipjachten opgezet in gebieden die voordien niet bejaagd zijn. Dit zorgt voor een afwisselend seizoen met steeds weer nieuwe uitdagingen voor meute, paard en jachtruiter. 
De circa 25 leden van de Triple B Hunt zijn te herkennen aan de bordeaux rode kraag op de jachtrok. Dit jachtrok is doorgaans zwart, met uitzondering van de zgn. Hubertusjachtdagen. Dan rijdt de hunt staff met een rode jachtrok.

Door de leden van de Triple B Hunt worden regelmatig gastruiters geïntroduceerd voor het rijden van een slipjacht, waardoor er steeds een gevarieerde groep liefhebbers genieten van prachtige jachtdagen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met ons Huntoffice; office@triplebhunt.com.

Buiten het jachtveld kunt u de Triple B Hunt ook aantreffen bij andere hippische-, natuur- of buiten evenementen, waar zij slipjachtdemonstraties verzorgen met de meute en te paard.