Triple B Hunt

Opgericht in 1990

Demonstraties en shows Triple B Hunt in België en Nederland

De Belgisch-Nederlandse slipjachtvereniging de Triple B Hunt verzorgt regelmatig demonstraties van de slipjacht met haar meute Engelse Foxhounds en equipage te paard in België en Nederland. 
De Triple B Hunt verzorgt demonstraties tijdens verschillende lokale en (inter)nationale hippische evenementen en shows, landgoed fairs, buitenbeurzen, bedrijfsevenementen, jachtevenementen e.d.

 

Tijdens deze evenementen demonstreren wij u de jacht met de meute en laten wij u, indien de ruimte zich ertoe leent, zien hoe de honden het geurspoor najagen. Onze equipage, bestaande uit tenminste de huntsman en verschillende whippers-in te paard, hebben de Foxhounds tijdens de demonstratie onder appèl.

U wordt tijdens de demonstratie professioneel geïnformeerd over alle wetenswaardigheden en het ontstaan van de slipjacht in de lage landen.

Triple B Hunt demonstraties kunnen worden gecomplementeerd met sonneurs of jachthoorn-blazers, die met de Franse jachthoorn, de Trompe de Chasse, verschillende signalen aan de equipage geven en traditionele jachtfanfares ten gehore brengen tijdens de demonstratie.
Alle demonstraties worden afgesloten met de zgn. “kill". Geen echte kill, maar de beloning voor de honden met een koeienpens. Hierna krijgt u de gelegenheid om antwoord op uw vragen over de slipjacht te krijgen.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Triple B Hunt per email office@triplebhunt.com of telefonisch: +31 (0) 642 394 302.